خواص درمانی عناب خشک آن را دارویی طبیعی و پرخاصیت برای اندامها و سیستمهای مختلف بدن تبدیل کرده است:
عناب خوابآور، آرامبخش اعصاب و تقویتکننده مغز و حافظه است.
برای آشنایی با روشهای بیشتر به مقاله کاهش درد پریود مراجعه کنید.
همچنین ورزشکاران میتوانند قبل از فعالیتهای سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کمآبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.
در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده میشود
به همین علت توصیه میشود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.
عناب خشک اما بسیار مقاومتر است و اگر در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم میماند.
همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی میشود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ میکند و این گونه افراد باید عناب را با مویز خواص عناب خشك میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.
خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.
بنابراین بهتر است با مصرف به اندازهی این میوه از بروز عوارض عناب برای مردان پیشگیری کنید.
مطالعات بیان می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود بخشد.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
در مطالعهای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد. در پایان مطالعه، آنها دریافتند که این فرمول طبیعی به اندازه قرص های ضد بارداری در درمان کیست تخمدان موثر است (معمولاً برای این بیماری تجویز می شوند).
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *